WestCord Art Hotel Amsterdam


WestCord Art Hotel Amsterdam ligt in de Westerparkbuurt naast het Westerpark en op loopafstand van het centrum van Amsterdam. In de buurt vind je één van de leukste wijken van Amsterdam, de Jordaan. Dit is mogelijk de meest bekende en romantische buurt van Amsterdam! In Cultuurpark Westergas vind je o.a. leuke eettentjes, eigentijdse cafés, cultuur en een bioscoop.


Het hotel biedt 190 comfortabele 3 en 4 sterren kamers. In de lobby hangt nooit eerder vertoond werk van Herman Brood. De gezellige en toegankelijke Art Brasserie is een heerlijke plek om te dineren, lunchen of genieten van een drankje en een hapje. Bij mooi weer kun je ook terecht op het aangrenzende terras met buitenbar. Een bijzondere plek in een groene omgeving, maar toch midden in de stad! Het terras grenst aan het openbaar openluchtzwembad Bredius, welke in de zomermaanden gratis toegankelijk is voor hotelgasten.


In het gehele hotel is gratis wireless internet toegankelijk. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf de snelweg (A10). Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het hotel.