WestCord Hotel Eindhoven

WestCord Hotel Eindhoven ligt in hartje centrum van Eindhoven. Dit trendy design hotel ligt op loopafstand van het Centraal Station en het gezellige centrum. Het hotel ligt aan de Mathildelaan, die het centraal station en het PSV Stadion met elkaar verbindt. Het gebouw is een echte eyecatcher met een bijzondere historie. De helft van de kamers zijn namelijk gevestigd in de historische Lichttoren van Philips.


Het hotel biedt 230 hotelkamers, waaronder Loft kamers, studio's en Spa kamers, compleet met bubbelbad. Dineren doe je in Bar & Brasserie Lumen, waar de naam een ode is aan de oorsprong van het gebouw, met ‘Lumen’ als symbool voor ‘lichtstroom’. In WellCome Wellness kun je je laten onderdompelen in een zee van luxe en ontspanning. Je vindt hier sauna’s, een Turks stoombad(tegen betaling), en een fitnessruimte (kosteloos). Of kies één van de massage- of beauty behandelingen.


Het hotel heeft een eigen parkeergarage onder het hotel en een ruime Q-Park parkeergarage tegenover het hotel. Daarnaast zijn er 3 vergaderruimtes die gecombineerd kunnen worden tot 250 m2 vergaderoppervlak.