WestCord Fashion Hotel Amsterdam


WestCord Fashion Hotel Amsterdam biedt service en comfort in een stylish jasje. Het hotel ligt tegenover het World Fashion Centre en met de fiets of tram sta je binnen 15 minuten op het Leiseplein in hartje Amsterdam! Ook het beroemde Vondelpark ligt op loopafstand.


Het hotel biedt 260 luxe sterren kamers. Dat het hotel fashion ademt, merk je direct als je binnen komt. In het hotel kun je dineren in het elegante en eigentijdse restaurant Mme Coco. De stijlvolle SKYY Bar op de 10e etage is de perfecte plek om de avond te beginnen of af te sluiten onder het genot van een heerlijke cocktail en een prachtig uitzicht.


In Wellcome Wellness kun je je laten onderdompelen in een zee van luxe en ontspanning. Je vindt hier sauna’s, een Turks stoombad(tegen betaling), binnenzwembad en een fitnessruimte (kosteloos). Of kies één van de massage- of beauty behandelingen.


In het gehele hotel is gratis wireless internet toegankelijk. Het hotel is vanaf de snelweg (A10) gemakkelijk te bereiken. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder het hotel.